D
Dhakos
TS entuziastas
Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti, kad kelios nuotraukos, kurias bandžiau pamatyti, nebus įkeltos, bet nieko negalvojau. Vėliau pastebėjau, kad yra tos pačios nuotraukos, kurios niekada nebus įkeliamos, apie 5–10% nuotraukų man nebus įkelta. Nusivyliau, žiūrėjau vaizdą tiesiogiai ir vis dar nėra nuotraukos, tada žiūrėjau vaizdą tiesiai per tarpinį serverį ir hey presto, paaiškėjo, kad mano tinkle ši nuotrauka atmesta? : S
Bet kokiu atveju, dabar atrodo, kad tai ne tik viena našta kiekvienam profilio paveikslėliui, įskaitant tuos, kurie rodomi viešuose profiliuose ir visose miniatiūrose, bet ir visiems namų kompiuteriams (mano tinkle).
Aš netikrinau, ar tai yra tarpinio serverio apkrova, nes tai reiškia „Facebook“ prisijungimą prie tarpinio serverio, kurio aš nenoriu daryti.
Vieninteliai pasiūlymai, kuriuos randu internete, yra vaizdų išimtys, talpyklos ir kt. Tie, kurie yra susiję su diegimu, bet nieko bendro su mano naršykle (aš išbandžiau visus pasiūlymus, net ir IE jau bandžiau) ir su visais kitais kompiuteriais, todėl tai negali būti konkretus kompiuteris.
Bandžiau iš naujo paleisti maršrutizatorių, jokio džiaugsmo
Kas nors turi idėjos apie šią beprotišką problemą? Labai vertinama
Bet kokiu atveju, dabar atrodo, kad tai ne tik viena našta kiekvienam profilio paveikslėliui, įskaitant tuos, kurie rodomi viešuose profiliuose ir visose miniatiūrose, bet ir visiems namų kompiuteriams (mano tinkle).
Aš netikrinau, ar tai yra tarpinio serverio apkrova, nes tai reiškia „Facebook“ prisijungimą prie tarpinio serverio, kurio aš nenoriu daryti.
Vieninteliai pasiūlymai, kuriuos randu internete, yra vaizdų išimtys, talpyklos ir kt. Tie, kurie yra susiję su diegimu, bet nieko bendro su mano naršykle (aš išbandžiau visus pasiūlymus, net ir IE jau bandžiau) ir su visais kitais kompiuteriais, todėl tai negali būti konkretus kompiuteris.
Bandžiau iš naujo paleisti maršrutizatorių, jokio džiaugsmo
Kas nors turi idėjos apie šią beprotišką problemą? Labai vertinama