Pagalba slaptažodžiu
Sveiki
Ieškojau pagalbos, kad galėčiau pasiekti savo kompiuterį, ir atrodo, kad tai yra vienintelė vieta, suteikianti man vilties. Šis garsus pilkas ekranas, neleidžiantis nieko daryti, iškart po įkrovimo turiu užšifruotą „Dell C640“. Rustam, jūs sakote, kad galite mums padėti, jei mes jums pasakysime, kaip mes priėjome šią problemą.
Esu kilusi iš Ispanijos ir pastaruosius dvejus metus gyvenau Londone kaip aš Anglijoje. Prieš devynis mėnesius nusipirkau naudotą stalinį kompiuterį „pentium IV“, „fujitsu siemens“, kuris man labai padėjo, net jei tai nebuvo didelė mašina. Tačiau prieš keletą mėnesių nusprendžiau grįžti į savo šalį. Kadangi negalėjau atsinešti kompiuterio, nusprendžiau jį parduoti, bet po kurio laiko negavau pagrįsto pasiūlymo ir jau buvo laikas išvažiuoti. Galų gale aš juos pakeičiau savo draugu nešiojamuoju kompiuteriu (šiuo „Dell“ nešiojamuoju kompiuteriu), kurį žinome, kad abiem reikia slaptažodžio. Mano draugas man pasakė, kaip iš naujo nustatyti slaptažodį, vadovaudamasis šia svetaine ir keletu instrukcijų, tada jis jau pradėjo skaityti forumą, todėl grįžęs į savo šalį tai padariau. Įsijungiau kompiuterį ir radau garsiąją mikroschemą, bet kad ir kaip trumpai ją gaminčiau, niekada negaliu atsikratyti slaptažodžio. Mano draugas nusipirko šį kompiuterį iš vyro, kuris dirba didelėje telekomunikacijų kompanijoje Londone ir perkelia savo biurus ir atsikrato daug įrangos.
Aš žinojau, kad galbūt negalėsiu jo naudoti, bet tai buvo geriau nei palikti kitą kompiuterį, ir manau, kad šis nešiojamas kompiuteris man buvo gana geras, bet dabar aš pradedu galvoti, kad turiu gražų popieriaus svorį. Tikiuosi, kad galite man padėti su slaptažodžiu, kitaip aš vėl pradėsiu maitinti, kol jis bus paruoštas pulti dar kartą.
Pilkas ekranas rodo 0, kad # GTP3R0J-595B yra nulis.
Labai ačiū už jūsų pagalbą ir dėmesį, ir tikiuosi, kad tekstas nėra per ilgas, o jūs užmigote dar nepabaigę.
Sergio