maazcheema sakė:
Buvau labai prisirišęs prie „GTX 460“, todėl man tai apmaudu. Ar yra kokių nors būdų išspręsti tokią situaciją, kaip pirkti naują „Dell“ važiuoklę, palaikančią dvigubą lizdą? Taip pat galite u duoti man gauti HD 6850. Niekada nenaudojau „Ati“ prekės ženklo, kurį šiek tiek bijau išbandyti?
Daugelį metų naudoju ATI korteles, ATI šiuo metu priklauso AMD. Kažkada naudojau „nvidia“ korteles, bet nesu įsigijęs „nividia“ kortelių, nes visas „geforce 8400gs / 8600gt“ fiasko perkaito. Panašu, kad „nvidia“ išsprendė šias problemas ir, jei kortelės yra konkurencingos kainos / kokybės požiūriu, tada apsvarstyčiau kortelę iš jų kitame kūrinyje. Šiuo metu mano pagrindinėje sistemoje yra „Radeon HD5870“ (nebegaminamas, bet HD6950 ekvivalentas veikimu) ir jis buvo protingas, kalbėdamas apie puikų našumą. „6850“ našumas yra toks pat kaip „GTX 460“.
čia yra palyginimas (Tai yra praėjusių metų kortelių palyginimas, tačiau 6850 yra maždaug lygus HD5830) HD5830 rezultatai iš tikrųjų yra geresni nei „gtx 460“ kai kuriuose etalonuose. „ATI HD 6850“ turi šiek tiek aukštesnį pagrindinį laikrodį ir maždaug tris kartus viršija „GTX 460“ branduolius, tačiau „GTX 460“ atminties laikrodis yra daug didesnis. Tai daugiau ar mažiau subalansuoja vienas kitą ir daro HD6850 šiek tiek geresnį kai kuriose programose, o „GTX 460“ šiek tiek geresnius kitose. Tačiau dėl šio aukšto laikrodžio „GTX 460“ veikia kur kas karščiau ir yra daug mažiau efektyvus nei „HD 6850“ (todėl „GTX 460“ negalima naudoti vieno lizdo forma).
Šiandien būtų labai sunku gauti kitą atvejį, nes BTX formfactor yra visiškai miręs. Net jei galite rasti situaciją, lizdas tikriausiai yra per arti pagrindinės plokštės IO skydo, kad tilptų į tuščią lizdą tarp „PCI-express“ lizdo ir IO plokštės.
Atsižvelgdami į „Optiplex 755“ galimybes, galite apsvarstyti galimybę įdiegti naują sistemą. Jei turite tik „Pentium“ dviejų branduolių arba 2 MB L2 talpyklos „conroe“ arba „allendale Core 2 Duo“ (E4300, E4400, E4500, E4600, E6300, E6400), galite sukurti naują sistemą su 1155 Pentium dvigubo branduolio arba AMD Phenom X2 lizdu. Mažiau nei 200 USD. (CPU, RAM, dėklas, pagrindinė plokštė, galite pakartotinai naudoti esamą HDD ir optinį diską arba pakeisti dar 60 USD, kurie bus galingesni nei dabartinė jūsų sistema). Vaizdo plokštėje sutaupote apie 100 USD, kad galėtumėte naudoti pigesnę dvigubo lizdo versiją, taigi gausite naują ir galingesnę sistemą, kurios naujinimas į naują versiją kainuoja daugiau nei 100 USD. Jei turite „Core 2 Quad“ arba „4mb L2“ talpyklą, būtų naudinga atnaujinti esamą sistemą į „Core 2 Duo“ (E6550, E6600, E6700, E6750, E6850 ir kt.).
„megaman 598“ gali turėti tašką PSU. Prieš daugelį metų OCZ buvo geras pinigų prekės ženklas, tačiau kurį laiką jo nenaudojau, todėl nesu tikras, kaip jie yra šiais laikais.