J
Cemilas
Žinutės: 9 +0
Ei, TECH NEWS.com
Tikiuosi, kad taip nutinka daug, kai kam nors reikia, kad po valandos / 30 minučių aš žaisčiau žaidimą savo staliniame kompiuteryje. Tai varo mane iš proto! Labai noriu žaisti savo žaidimus, bet negaliu
.. Mano kompiuteryje be problemų veikia žaidimai „Red Alert 3“, „Team Fortress 2“, „Assassin's Creed Brotherhood“, „2 ir 3 imperijų amžius“ ir kiti. Bet kai žaidžiu tokius žaidimus kaip „Swat 4“ ir naujasis „NCIS 2011“, jis veikia puikiai, tada „bam pc“ paleidžiamas iš naujo ... Tikiuosi, kad kažkas man tikrai pasakė ar galite čia padėti?
Čia yra mano kompiuteris „Sepcs“
„Corsair 430W“
„Gigabyte GA-MA770T-UD3 AMD 770 Socket AM3“ 8 kanalų garso ATX pagrindinė plokštė
1 TB HDD Toshiba
„Inno3D GT220“ 1 GB DDR2 DVI VGA HDMI išvesties PCI-E vaizdo plokštė
„Corsair 4GB DDR3 1333MHz Non-ECC (9-9-9-24) 1.50V -„ Core I7 “,„ Core I5 “ir„ Core 2 / AMD Phenom Ii “- turiu„ Dual Channel x2 8GB “, bet yra 2 4gb
„AMD Phenom II X4 840 Socket AM3 3.2GHz 2MB Cache Processor With Retail Box“
„Arctic Cooling Freezer 7 Pro“ procesoriaus aušintuvas
Taip pc custom made frist one ^. ^
Kompiuteryje veikia „Windows 7 64bit“ Taip, aš skenuoju kompiuterį / virusą / reklaminę programinę įrangą, naudoju „AVG 2011“ (visi keliai atnaujinti)
Dabar galiu tik galvoti, kad tikrai tikiuosi, kad kas nors gali man padėti
Norėčiau mėgautis savo žaidimais!
Praneškite man, jei jums reikia daugiau informacijos.
Ačiū
-Jemilai
Tikiuosi, kad taip nutinka daug, kai kam nors reikia, kad po valandos / 30 minučių aš žaisčiau žaidimą savo staliniame kompiuteryje. Tai varo mane iš proto! Labai noriu žaisti savo žaidimus, bet negaliu
Čia yra mano kompiuteris „Sepcs“
„Corsair 430W“
„Gigabyte GA-MA770T-UD3 AMD 770 Socket AM3“ 8 kanalų garso ATX pagrindinė plokštė
1 TB HDD Toshiba
„Inno3D GT220“ 1 GB DDR2 DVI VGA HDMI išvesties PCI-E vaizdo plokštė
„Corsair 4GB DDR3 1333MHz Non-ECC (9-9-9-24) 1.50V -„ Core I7 “,„ Core I5 “ir„ Core 2 / AMD Phenom Ii “- turiu„ Dual Channel x2 8GB “, bet yra 2 4gb
„AMD Phenom II X4 840 Socket AM3 3.2GHz 2MB Cache Processor With Retail Box“
„Arctic Cooling Freezer 7 Pro“ procesoriaus aušintuvas
Taip pc custom made frist one ^. ^
Kompiuteryje veikia „Windows 7 64bit“ Taip, aš skenuoju kompiuterį / virusą / reklaminę programinę įrangą, naudoju „AVG 2011“ (visi keliai atnaujinti)
Dabar galiu tik galvoti, kad tikrai tikiuosi, kad kas nors gali man padėti
Praneškite man, jei jums reikia daugiau informacijos.
Ačiū
-Jemilai