Cal Jeffrey
TS evangelistas
Mes visi laukėme bet kokio žodžio - bet kurio žodžio - kitoje „Elder Scrolls“ dalyje. Nesuprask manęs neteisingai, Vyresnieji slenka internetu kurį laiką buvo smagu, bet vėl grojau groti „Skyrim“. Kiek man patinka, esu pasirengęs naujam vieno žaidėjo TES nuotykiui. Atrodo, kad esu geroje kompanijoje, nes net ir paties Toddo Howardo sūnus niežti sekti „The Elder Scrolls V“.
Howardas, kuris vadovauja abiem „Skyrim“ ve Fallout 4neseniai pasirodė „Interaktyviosios menų ir mokslų akademijos“ (AIAS) žaidimų kūrėjo sąsiuvinyje. skaitmeninis garso failas. Kalbino „Insomniac Games“ žaidėjas Tedas Price'as.
Howardas pasakojo, kaip savo jauniausią sūnų pavertė „Skyrim“ „Switch“ versija ir sukūrė mažą monstrą.
- Kai jis išėjo, jis buvo per jaunas vaidinti „Skyrim“. „Tada, kai jis atėjo į„ Skyrim Switch “, aš pasakiau: daug Zelda, Manau, kad jums gali patikti „Skyrim“. "Apysaka: jis buvo apsėstas jo".
Jaunas vyras buvo taip sužavėtas TESV, kad „Kas yra tėtis Thalmoras“ ir „Kokia tavo mėgstamiausia Daedra?“ Lyg jis su klausimais nuolat ėjo link sienos.
Galų gale jo sūnus gavo „Xbox“ modifikaciją, kad galėtų žaisti su modais. Ši nauja manija privertė jį dar labiau reikalauti savo tėčio, reikalaudama parodyti, ką daro jo mėgstamiausi modai.
Howardas iš pradžių manė esąs puikus. Jam patiko, kad jo sūnų taip traukė produktas, kurį jis padėjo sukurti. Tačiau po kurio laiko jį pasiekė nuolatinis „Skyrim this, Skyrim that“. "Aš tai suprantu pakankamai gerai", - sakė jis. "Pakalbėkime apie ką nors kita."
Žiūrėkite, ko norite Todui. Jo sūnus, matęs tobulą angą, pasakė: "Gerai, kada ateina Elder Scrolls VI?"
- Aš dabar apie tai nekalbėsiu, - atsakė Howardas, Howardas, bet jau buvo per vėlu.
Dabar, užuot paklausęs tėvo giliausių minčių apie „Skyrim“ filosofiją, berniukas sako kaip TESVI: „Ar galiu jums pateikti savo idėjų? Ar galiu dirbti? Nagi, pasakyk man keletą dalykų, aš niekam nepasakysiu. "
Howardo reakcija atsakė: „Taip, gal aš nieko nepasakysiu“.
„Bethesda“ slaptumo lygis paraudo CŽV.
Pokalbyje su Price'u Howardas turėjo pasakyti daug įdomių dalykų apie savo gyvenimą ir industriją. Jei norite klausytis viso interviu, galite tai patikrinti AIAS. tinklalaidės puslapis.
/news/73946-elder-scrolls-vi-secret-todd-howard-wont-even.html